Aceste pozitii sexuale iti pot pune penisul in pericol.

Iti place sa experimentezi cat mai multe miscari inedite in intimitate, sau preferi pozitiile clasice?

Oricare ar fi raspunsul, trebuie sa stii ca o miscare gresita in dormitor iti poate pune penisul in pericol.


Un studiu brazilian a ajuns la concluzia ca aproximativ jumatate din fracturile pe care le sufera penisul in timpul sexului, se datoreaza pozitiei femeia deasupra.

 

Da, ai auzit bine.. penisul tau poate suferi oricand o fractura.

 


Pozitia doggy, pe de alta parte, se afla pe locul doi in topul pozitiilor periculoase, clasandu-se la o distanta de 28 procente.


Ai fi surprins sa stii ca o parte din fracturile de penis care nu au loc in timpul actului sexual, se pot intampla si in timp ce te masturbezi. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa te mai masturbezi, sau sa-ti pui partenera deasupra.. asta inseamna ca trebuie sa fii atent.


Ce este o fractura de penis?

 

In caz ca nu stiai, in interiorul penisului se afla niste vase cu tesut spongios, care atunci cand sunt umplute cu sange, devin la fel de rigide ca niste spaghete nefierte. Daca pui prea multa presiune pe penisul aflat in erectie, acele vene nu se indoaie, ci se rup, cauzand blocarea fluxului sangvin, dureri si umflaturi. In cazul in care acest lucru se produce, este bine sa mergi de urgenta la spital, sa te vada un specialist, caci altfel ai putea ramane deformat si impotent.


Probabil te intrebi de ce este asa periculoasa pozitia femeia deasupra. Ei bine, o astfel de fractura a penisului, se intampla atunci cand in timpul actului sexual, in timp ce partenera sta deasupra ta, penisul iese din vagin, si se loveste de una din suprafetele rigide, ca de exemplu de osul pubian.

 

Acest lucru se poate intampla si daca partenera sta deasupra ta dintr-un unghi total nepotrivit, sau daca se lasa pe spate in timp ce sta peste tine. Ideal ar fi ca in cazul acestei pozitii, partenera sa stea usor aplecata spre pieptul tau, pentru a nu pune prea multa presiune pe penis.


Cum poti evita fracturile de penis?


Ideal ar fi sa alegi din celelalte pozitii ce iti ofera posibilitatea sa controlezi unghiul, dar si adancimea penetrarii, ceea ce reduce riscul aparitiei unei astfel de fracturi.

De asemenea, este recomandat sa nu faci miscari prea viguroase, deoarece nu vrei ca penisul sa iasa din vagin, si sa se loveasca de pelvis, spre exemplu.


Alte pozitii la care trebuie sa fii atent sunt cele legate de sexul pe masa/birou. Da, pozitia in care tu stai in picioare, ea sta pe birou in fata ta.

 

Te intrebi de ce este riscanta? Pai, majoritatea fracturilor penisului sunt datorate miscarilor viguroase pe care le executi. Daca partenera ta sta pe birou, in entuziasmul tau, poti sa nu nimeresti vaginul, si astfel sa-ti loveste penisul fie de osul ei pubian, fie de marginea biroului.

Studiile arata ca majoritatea pozitiilor in care stai in picioare sunt oarecum riscante. Un moment de neatentie te poate lasa cu o fractura de penis.


O alta pozitie la care trebuie sa fii atent, este cea a misionarului din picioare. Tu o tii in brate, ea sta cu picioarele in jurul bazinului tau, se lasa usor pe spate, iar tu, ca sa facilitezi penetrarea indoi putin genunchii si o tragi spre tine.

Trebuie sa stii ca orice miscari acrobatice, ca aceasta de mai sus, iti poate aduce oricand o fractura de penis. Sa nu mai vorbim despre faptul ca te pozi dezechilibra, si astfel puteti cadea amandoi.