Este intrebarea pe care si-o pun toti barbatii. Nu iti mai face griji, misterul a fost elucidat!

Majoritatea barbatilor sunt preocupati de marimea penisului.. dar exista oare o dimensiune considerata normala si perfecta?

 

Potrivit unui studiu realizat la Institutul de Psihiatrie, Psihologie si Neurologie din Londra, chiar exista.


Cercetarile arata ca dimensiunea normala pentru un penis aflat in stare de erectie este 12-13 cm lungime si de 11.6cm in circumferinta. Dimensiunile cele mai comune pentru un penis care nu se afla in stare de erectie sunt: 9.16cm in lungime si 9.31cm in circumferinta.


Unul dintre principalele obiective ale acestui studiu a fost acela de a calma anxietatea pe care o resimt barbatii in legatura cu dimensiunea penisului lor.


Daca totusi tu nu te incadrezi in aceste norme, nu trebuie sa iti faci griji. Exista diferite metode pentru marirea penisului si noi iti vom enumera cateva dintre ele:


1) Pilulele pentru marirea penisului


Sunt eficiente si sunt usor de folosit. Aceste suplimente alimentare sunt pe baza de plante medicinale si au rolul de a creste circulatia sanguina la nivelul penisului, determinand astfel obtinerea erectiei si marirea acestuia in dimensiuni.


2) Pompele pentru marirea penisului


Aceste dispozitive functioneaza pe principiul producerii unui mediu vid de presiune, ce actioneaza asupra penisului. Pompele pentru penis au dubla functie: maresc penisul in lungime si in grosime si combat disfunctia erectila (incapacitatea de a produce sau de a mentine o erectie).


3) Exercitiile pentru penis


Exista mai multe tipuri de exerctii pentru penis: Kegels (ajuta la marirea penisului prin contractarea muschilor); Jelqing (se bazeaza pe miscari de mulgere a penisului pentru a imbunatati circulatia sanguina la nivelul penisului, determinand cresterea in circumferinta dar si in lungime); Intinderile (exercitiile de intindere actioneaza asupra intinderii tesutului muscular, creand spatii libere intre acestea. Pe masura ce noi celule cresc, acestea ocupa spatiile libere, cauzand cresterea penisului in dimensiuni. Aceste exercitii sunt cele mai bune pentru cresterea in lungime).


Depinde de tine ce metoda doresti sa folosesti. In plus, trebuie sa tii cont de faptul ca o viata sexuala excelenta nu depinde doar de dimensiunea penisului tau, ci de o atitudine si o mentalitate sanatoasa si de o buna relatie cu partenera ta.