Daca vrei sa primesti, trebuie sa mai si dai. Asa ca, daca nu-i faci sex oral regulat, nu te astepta ca tu sa primesti.

Nu o poti convinge sa-ti faca sex oral? In timp ce unele femei nu sunt interesate in a face sex oral, exista si posibilitatea ca partenera ta sa vrea sa te satisfaca in acest mod, dar din cauza ta, refuza acest lucru.

Iata aici 5 motive pentru care refuza sa-ti faca sex oral:

 
1. Folosesti prea mult mainile 
 
Contrar a ceea ce ai vazut probabil in filmele porno, femeilor nu le place ca atunci cand sunt jos in fata ta, sa le impingi capul ca pe o minge de footbal. Cu alte cuvinte, atunci cand iti face sex oral, ar fi bine sa-ti folosesti mainile altfel.. spre exemplu ai putea sa o stimulezi, atat cat iti permite pozitia din care te afli. Nu uita desigur sa-i faci cateva complimente legate de cat de bine se pricepe la ceea ce face, sau cat de bine arata in timp ce te stimuleaza oral.
 
2. Uiti sa o anunti cand ejaculezi
 
Femeile apreciaza surprizele, dar nu cele care vin in timpul unui sex oral. Putine sunt cele care apreciaza prezenta unui ``lichid surpriza`` in gat. Este de bun simit sa-ti intrebi partenera daca ii place sa inghita, si de asemenea, sa o anunti cand simti ca se apropie momentul culminant. In cazul in care partenerei nu-i place sa-ti inghita sperma, intreab-o daca poti ejacula in alta parte pe corpul ei.
 
3. Nu returnezi favoarea
 
Majoritatea barbatilor cred ca li se cuvine o partida de sex oral si ca nu au nici o obligatie sa returneze partenerei favoarea. Nimic mai gresit. Daca vrei sa primesti, trebuie sa mai si dai. Asa ca, daca nu-i faci sex oral regulat, nu te astepta ca tu sa primesti.
 
4. Iti neglijezi igiena
 
Parul pubian capata un miros nu tocmai placut, si in plus, atunci cand este prea lung si prea mult, devine dezgustator. La fel ca in cazul femeilor, ar fi bine sa-ti epilezi putin, sau chiar de tot parul pubian. Astfel, impusti doi iepuri dintr-o lovitura: scapi de grija mirosului, si ii oferi si o priveliste buna.
 
5. Ejaculezi greu
 
Daca iti ia mai mult de 10 minute sa ajungi la orgasm in timp ce esti satisfacut oral, partenera ta s-ar putea sa stea departe de partidele de sex oral. Ai putea in schimb, sa lasi sexul oral la finalul partidei, cand esti destul de excitat. Sau, de ce nu, atunci cand partida de sex oral dureaza de prea mult timp, ofera-i o pauza, timp in care tu te poti masturba. Poti, desigur sa-i ceri si ei sa se masturbeze in timp ce tu o privesti.