Una dintre preocuparile principale ale barbatilor atunci cand vorbim despre activitatea sexuala este dimensiunea organului sexual pe care il detin.

Din acest motiv, stiinta cauta sa sara in ajutorul lor si le ofera solutii ce ar putea sa le schimbe in totalitate viata de cuplu. 

De ani de zile cercetatorii si oamenii de stiinta evalueaza, cantaresc, studiaza si experimenteaza prin diverse cai si metode o varianta fiabila ce ar putea sa schimbe in totalitate viata sexuala a barbatilor. Acest lucru nu intarzie sa apara, astfel ca, oamenii de stiinta au gasit metoda cea mai buna si cu rezultate garantate ce imbunatateste performantele sexuale - aparatul pentru marire a penisului.

Medicina contemporana implica uzul unei versiuni mai bine controlate si mai rafinate a acestui proces aplicat in diverse imprejurari. Astfel, tesutul epidermic nou (pielea) poate creste prin intindere treptata, tesutul natural se poate extinde, iar vindecarea poate fi accelerata. Aceste metode si principii stiintifice au fost aplicate si in tot ceea ce tine de marirea penisului.

Acest proces a fost facut mai precis si mai sofisticat pentru a sustine tehnologiile ce determinau marirea penisului. Se stia ca este posibil sa se dezvolte un tesut nou, permanent. Asadar, s-a ajuns la nevoia de a se crea aparate care sa inlesneasca acest proces, intr-un mod eficient si sigur, si care sa mareasca penisul atat in grosime, cat si lungime. Aceste aparate pot fi utilizate si pentru tratarea anumitor dereglari ale penisului, cum ar fi anomalia Peyronie sau curbura penisului.

De la primele metode care implicau in special greutati sau alte procese primitive ce puteau duce la generare de tesuturi noi, dar cu rezultate imprevizibile spre riscante, s-a ajuns la dispozitive care sa ofere un dozaj exact de tractiune. Tractiunea poate fi crescuta gradual printr-un proces aflat sub control strict. Aparatele pentru marirea penisului au devenit tot mai usor de folosit.

Utilizarea lor este considerata atat de eficienta de catre chirurgi plastici si urologi incat aceste aparate au devenit populare in clinici si spitale. In prezent, se aduc argumente pentru a face disponibila aceasta tehnologie pentru publicul larg, o tehnologie ce imbina toata cunostintele in domeniul maririi penisului.