Pompele pentru penis sunt un mijloc eficient pentru combaterea disfunctiei erectile si pentru marirea penisului.

Daca citesti acest articol probabil ca si tu vrei ce vor multi barbati, adica un penis mai mare.

Poate ca ai incercat exercitiile pentru marirea penisului si nu ai obtinut rezultatele dorite. Pompele cu vid pot fi solutia ideala pentru problema ta, si te asiguram ca daca o vei folosi pe cea corecta pentru tine vei obtine rezultatele dorite.

 

 

 

Care sunt caracteristicile esentiale ale pompelor pentru penis?

 

  • Eficienta- eficienta pompelor pentru penis depinde de scopul tau - disfunctie erectila sau marirea penisului

  • Efectul de vacuum - pompele pentru penis functioneaza pe principiul crearii unui mediu vid in interiorul cilindrului

  • Trei tipuri principale - pompele pentru marirea penisului sunt de 3 feluri:

  • pompele electrice

  • pompele manuale

  • pompele waterproof care pot fi folosite la dus

 

  • Produse de top-  majoritatea barbatilor care au incercat mai multe modalitati de marire a penisului (diferite aparate, pilule, exercitii) considera aceste pompe a fi cel mai eficient produs.

  • Circumferinta mai mare-  pompele pentru penis cresc semnificativ diametrul penisului  intrucat stimuleaza expansiunea celulelor din interiorul penisului tau.

  • Cilindrul-  cilindrul pompei iti arata in timp real cum ti se mareste penisul in dimensiuni.

 

Chiar functioneaza pompele pentru penis?

 

Aceasta este prima intrebare pe care barbatii o pun.

Raspunsul este DA, pompele pentru penis chiar functioneaza. Eficacitatea acestora depinde de motivul pentru care ai achizitionat o astfel de pompa. Sunt doua motive principale pentru care barbatii cumpara pompele pentru penis:

 

Disfunctia Erectila - initial pompele pentru penis au fost create pentru a combate disfunctia erectila.

 

Marirea penisului - in ultimul timp, pompele pentru penis au fost re-proiectate pentru a stimula penisul si a determina marirea acestuia in dimensiuni.


Cum functioneaza pompele pentru penis?

Pompele pentru penis functioneaza pe principiul crearii unui vid de presiune. Penisul tau este introdus in interiorul unui cilindru si aerul este aspirat, realizandu-se astfel un mediu vid. Acest mediu de suctiune din interiorul cilindrului determina cresterea presiunii sanguine la nivelul penisului.

Pentru cei care cauta o solutie pentru disfunctia erectila, alimentarea penisului cu o cantitate mai mare de sange ca in mod normal determina erectia si astfel devi pregatit pentru inceperea actului sexual.

Pentru cei care doresc o marire a penisului, pompa functioneaza astfel: fluxul sanguin marit la nivelul penisului determina tesutul sa se extinda in dimensiune.

 

Cum sa folosesti pompa pentru penis?

 

Sa utilizezi o pompa pentru penis este foarte simplu.

Pasul 1- introdu penisul in cilindrul pompei

 

Pasul 2- actioneaza pompa pentru a aspira aerul din cilindru si pentru a crea un mediu vid

 

Pasul 3- respecta instructiunile oferite de producator cu referire la nivelul de presiune

 

Pasul 4- stabileste o durata de utilizare (pentru incepatori se recomanda o durata de utilizare de cel mult 15 minute). Acesta este considerat un set care se poate repeta, adica poti folosi de exemplu, pompa de mai multe ori pe zi (2-3 ori) a cate 15 minute .

 

Pasul 5- elibereaza presiunea si permite sangelui sa coboare in penis.

 

Cum sa alegi pompa potrivita?

 

Toate pompele pentru penis au doua componente principale:

 

  • un cilindru

  • un mijloc de actionare : manual sau electric

 

Incepatorii prefera de obicei pompele manuale pentru a se obijnui cu acest proces, dar asta nu este o regula. Tu daca doresti poti trece direct la o pompa electrica.

 

Dupa ce criterii sa cumperi o pompa pentru penis:

 

Cilindrul- este recomandat sa alegi o pompa cu cilindrul transparent intrucat acesta iti va permite sa vezi in timp real modificarile prin care trece penisul tau.

 

Dimensiunea - alege un cilindru cu o dimensiune potrivita pentru penisul tau. Sa nu crezi ca daca cumperi cea mai mare pompa posibila vei avea cele mai bune rezultate. Pompele au cilindru de dimensiuni diferite pentru un motiv foarte bun. Un cilindru care este prea mare pentru penisul tau iti poate cauza rani iar unul care este prea mic nu ii va permite penisului tau sa se extinda.

Mediul de utilizare- gandeste-te anticipat la mediul in care vei folosi cel mai des pompa. Unele pompe sunt destinate a fi folosite doar in spatiu deschis si uscat iar altele pot fi utilizate si in baie sau la dus, cum ar fi pompele waterproof.

Manometru - alege o pompa cu manometru intrucat acesta iti permite sa vezi nivelul de presiune pe care il folosesti. Prea multa presiune poate cauza rani si prea putina nu iti va oferi rezultatele asteptate.

 

Inelul pentru penis

Dupa ce ai utilizat poma, foloseste un inel pentru penis. Acesta te va ajuta sa mentii erectia pentru mai mult timp. Exista pompe care vin la pachet si cu un inel pentru penis.

 

Concluzii:

Pompele pentru penis sunt un mijloc eficient pentru combaterea disfunctiei erectile si pentru marirea penisului. Alege o pompa cu un cilindru potrivit ca dimensiune pentru penisul tau. Alege o pompa prevazuta cu cilindru transparent si cu un manometru pentru a face acest proces cat mai sigur posibil.

 

Pompele pentru penis au fost create ca o metoda alternativa sigura, economica si eficienta la interventiile chirurgicale si tratamentul medicamentos. Alege-o pe cea mai potrivita pentru tine si visul tau de a avea un penis mai mare si mai puternic va deveni realitate.