Cu totii stim ca mirosul (parfumul) joaca un rol important in arta seductiei atat la femei cat si la barbati.

Fiecare persoana se simte atrasa de un anumit miros. Sub acest aspect mirosul este un factor subiectiv 

iar celebra replica "gusturile nu se discuta" se aplica foarte bine in cazul parfumurilor.

 

Parfumurile cu feromoni au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate in societate moderna, atat de femei cat si de barbati pentru a-si imbunatati viata sentimentala.

De-a lungul timpului s-au elaborat numeroase metode pentru  a intensifica chimia dintre doua persoane dar, nici una nu se compara cu revolutionara metoda a parfumului cu feromoni.

Este ca si cum ai cumpara sex-appeal la sticluta, il aplici pe incheietura mainii sau dupa ureche si vezi pur si simplu cum magia are loc.

 

Ce sunt feromonii?

Feromonii reprezinta cea mai veche forma de comunicare intre animale si sunt elemente biochimice secretate si eliminate de organism pentru a atrage un anume raspuns din partea membrilor aceleiasi specii. Feromonii sunt intalniti la numeroase fiinte vii, de la amibe, insecte si alte nevertebrate la mamifere si oameni. Orice om produce in mod natural acesti feromoni dar, pe masura ce am evoluat, datorita produselor sintetice consumate, a chimicalelor din alimentatie, aceasta productie de feromoni a scazut.

Efectele pozitive ale parfumurilor cu feromoni:

Scaderea productiei de feromoni din corpul uman din cauza stresului, a oboselii, a chimicalelor din alimentatie, a determinat  oamenii de stiinta sa reproduca artificial aceste substante. Asa au aparut feromonii sintetici si producatorii de parfumuri si cosmetice au inceput sa ii utilizeze.

Feromonii cei mai utilizati in industria parfumeriei sunt: androsteronul, androstenol (Exaltolide) si androstendion. Parfumurile cu feromoni vin intr-o gama variata: pentru barbati, pentru femei, unisex, cu miros sau fara miros. Depinde de tine sa il alegi pe cel mai potrivit.

Care sunt avantajele utilizarii unui parfum cu feromonii:

  • cresterea numarului de relatii sexuale

  • atractie irezistibila;

  • un farmec personal ridicat;

  • dobandirea increderii de sine.

 

Simpla idee ca porti aceasta "arma secreta" care te  face mai seducator (seducatoare) si mai atractiv (atractiva)  iti creste increderea de sine. Scapa de inhibitii si devino persoana care vrei sa fii.